Viešoji įstaiga Kelmės turizmo ir verslo informacijos centras

Vandens festivalis „KELIAM BANGĄ"

Kiti renginiai

Renginio programa:
11.00 – 13.00 Pasirengimas plaukimui senajame paplūdimyje (plaukiančių priemonių montavimas, apsirengimas plaukimo kostiumais, mankšta, geros nuotaikos pratimai :)).
12.30 – 13.00 Registracija plaukimui senajame paplūdimyje.
13.00 Startas plaukimui (visi plaukiantys objektai iš senojo Kražantės upės paplūdimio pradeda plaukti Kražantės upės tvenkinio paplūdimio link).
14.30 – 15.00 Planuojamas finišas Kražantės upės tvenkinio paplūdimyje (pasitinkančiųjų ovacijos, poilsis, visų atplaukiančiųjų laukimas, viktorina renginio žiūrovams).
15.00 – 16.00 Atplaukusiųjų pasveikinimas ir nominacijų įteikimas.
16.00 – 18.00 ,,Draugystės piknikas” Draugystės parke (griliu ir ugnimi pasirūpinsime – visi norintys galės išsikepti ką mėgsta ir ką atsineš). Bus verdama Draugystės sriuba, kuria bus vaišinami trasa plaukę renginio dalyviai, renginio savanoriai ir, iki ištuštės puodai, visi kiti festivalio dalyviai bei žiūrovai (pirmiausia tie, kurie atsineš savo dubenėlius :) ).

Kviečiame suburti savo komandas (nuo 1 asmens iki kiek atlaikys jūsų plaukianti priemonė; dalyvių amžius neribojamas) ir dalyvauti plaukime aktyviausius ir išradingiausius kelmiškius, svečius iš visos Lietuvos ir kitų valstybių.
Komandos pačių pasigamintomis pačiomis įvairiausiomis ir keisčiausiomis plaukiančiomis transporto priemonėmis turės kuo greičiau ir/ar įspūdingiau nuplaukti nuo Kražantės upės senojo paplūdimio iki Kražantės upės tvenkinio paplūdimio, žiūrovams teikdamos gerą nuotaiką, demonstruodamos savo komandinio plaukimo išradingumą, darną, susiklausymą ir pan.
Komandos narių skaičius neribojamas.
Kiekviena komanda turi turėti kapitoną.
Už dalyvių saugumą renginio metu bus atsakingi patys dalyviai, kurie prašomi elgtis saugiai ir esant reikalui padėti kitiems dalyviams. Už savo komandas ir nepilnamečius dalyvius atsakingi komandų kapitonai.
Renginio dalyviai – tik iki starto užsiregistravusios komandos su iš kiekvienos komandos narių išrinktais kapitonais.
Žiūrovai – nėra renginio dalyviai. Jie gali palaikyti plaukiančiuosius nuo kranto, skanduodami, dainuodami ir kitaip skatindami savo mėgstamą komandą. Žiūrovai negali trukdyti plaukiančioms priemonėms ir komandų dalyviams siekti tikslo.
Renginio savanoriai – užtikrina techninę pagalbą renginio organizatoriams vykdant renginį, registruojant dalyvius, sutvarkant aplinką ir pan.

Su mumis susiekti galite
tel. +37061069880 ir +37061409164

arba parašykite mums per Facebook.