Viešoji įstaiga Kelmės turizmo ir verslo informacijos centras

UžmESk akį į Kelmės dvarą

Kiti renginiai

Kelmės dvaras garsėja ne tik savo puošniu baroko stiliumi, bet ir įspūdinga istorija. Vietiniai gyventojai pasakoja, kad svare galima „prakalbinti paveikslą“. Jam prabilus, galima išgirsti paties dvaro savininko Juliaus Gruževskio pasakojimą apie tai, kas vyko jo gyvavimo laikais. O jūs ar norėtumėte pabandyti prakalbinti istoriją?

Savo jėgas galėsite išbandyti jau gegužės 26 d. Čia jūsų lauks ne tik mistinės istorijos, bet ir orientacinis žaidimas, įtraukiančios veiklos bei prizai.

Registracija – būtina. Registruotis galite čia: https://forms.gle/n4gWUxAjULZZqFV7A

Preliminari programa:
13:30 – Dalyvių sutikimas Kelmės dvaro sodyboje.
14:00 – Įžanginis renginio vedėjo žodis.
14:15 – Orientacinio žaidimo „UžmESk akį“ taisyklių pristatymas, žaidimo pradžia.
16:00 – 16:30 Orientacinio žaidimo pabaiga.
16:30 – Nugalėtojų apdovanojimai

Trumpai apie renginių ciklą „UžmESk akį“:
Gegužės mėnesį kviečiame švęsti Lietuvos narystės Europos Sąjungoje 20 metų sukaktį ir atverti 20 įspūdingų objektų 10 Lietuvos apskričių. Savo įmonių ir įstaigų duris atvers tiek viešojo, tiek ir privataus sektorių atstovai, sėkmingai pasinaudoję ir besinaudojantys ES investicijų suteikiamomis galimybėmis. Renginių ciklas vyks 05.17-06.01 dienomis.

Šiuos tris savaitgalius kviečiame ne tik „užmesti akį“ į projektus, bet ir sudalyvauti įtraukiančiose veiklose, edukacijose ir ekskursijose. O kartu su lankomu objektu nepamirškite aplankyti miesto ar apskrities įdomiausius objektus. Susipažinkime su Lietuva iš naujo!

Renginio organizatorius: CPVA.
Renginį finansuoja Europos Sąjunga.