Viešoji įstaiga Kelmės turizmo ir verslo informacijos centras

Tytuvėnų šviesų festivalis

Kiti renginiai

Tytuvėnų šviesų festivalis 2023

Ketvirtasis šviesų festivalis Tytuvėnuose įvyks spalio 28 dieną.

Tytuvėnų Švenčiausios Mergelės Marijos Angelų karalienės bažnyčia – architektūrinis Žemaitijos perlas. Sujungę šį unikalų objektą su Arvydo Buinausko (ABLight) kuriama šviesų pasaka, mes visi išvysime tikrą stebuklą. Seną istoriją menančios sienos, skulptūros bei paveikslai atgis ir pasibels į mūsų vidų. Tai daugiau nei pramoga. Tai išskirtinė galimybė iš naujo susipažinti su mūsų istorija ir dar kartą įsitikinti mūsų kultūrinio paveldo didybe.

Festivalį vainikuos akustinis Gabrielės Vilkickytės ir Dariaus Žvirblio koncertas bažnyčios viduje.

Primename, jog bilietų kiekis stebėti koncertą bažnyčios viduje - ribotas. Su šia bilietų kategorija jūs galėsite visą vakarą neribotai vaikščioti bažnyčios arkadų kieme bei stebėti koncertą bažnyčios viduje.

Atskira bilietų kategorija – lankytojo bilietas. Su šiuo bilietu galėsite patekti į bažnyčios arkadų kiemą viso festivalio metu, o bažnyčios vidų su besikeičiančiu apšvietimu galėsite aplankyti jau po koncerto.

Koncerto garsas bus transliuojamas ir arkadų kieme, kad visi galėtų pasidžiaugti nuostabia muzika.

Kultūra gyva ten, kur yra noro ją kurti. Tytuvėnai yra verti šio festivalio ir jūsų dėmesio. Susitikime, pabūkime ir trumpam sustokime pasigrožėti, kas mus supa.

Vartai į teritoriją atsidaro 18:30
Vartai į bažnyčios vidų koncertui atsidaro 19:15
Akustinis Gabrielės Vilkickytės ir Dariaus Žvirblio koncertas nuo 19:30 iki 21:30.

Festivalio pabaiga 24 val.