Viešoji įstaiga Kelmės turizmo ir verslo informacijos centras

Skoniai Malūne

Kiti renginiai

Skoniai | MALŪNE – vasarvidis – šefės Inese (Latvija) ir Amor (Ispanija), kvies degustuoti augalinius patiekalus, įkvėptus baltiškų šaknų ir ispaniško sodo sinergijos - pas mus, malūne... nebe pirmąsyk, bet kiekvienąsyk - vis kitaip!

\

06.21 \ DEGUSTACINĖ VAKARIENĖ [18:00-20:00] __ 57 Є/asm.

06.22 \ ANKSTYVIEJI PUSRYČIAI [10:00-12:00] __ 32 Є/asm.

06.21-22 \ DVIEMS | degustacinė vakarienė, nakvynė MALŪNE, ankstyvieji pusryčiai __ 228Є

\

4 patiekalų ir gėrimų degustacinė vakarienė penktadienio vakarą, ir ankstyvieji pusryčiai dalinimosi principu, prie vieno bendro stalo, šeštadienio ryte.

Augalinis maistas. Ekologiška. Be rafinuoto cukraus. Be glitimo.

\

INESE. AMOR. MALŪNE.

Iš Latvijos bei Ispanijos kilusių šefių duetas, turintis daugiau nei dešimt metų patirties augalinės ir natūropatinės mitybos virtuvėse visoje Europoje. Inese ir Amor suvienijo kūrybines jėgas savo naujame sąmoningos ir sveikos mitybos projekte, kur ruošia subalansuotą augalinį maistą iš ekologiškų, sezoninių bei vietinių produktų.

Šefės kalba latviškai, ispaniškai, angliškai bei... betarpiška maisto kalba. Dėl susikalbėjimo galimybės degustacijos metu - komandoje bus ir lietuviškai-angliškai kalbantis asmuo.

\

Vasaros saulėgrįžai, kartu prie vieno bendro stalo... kad atrasti… naujus skonius, vienas kitą. Ir kurti istorijas, kartu, kiekvienąsyk vis kitokias...

--

Rezervacija el.paštu [email protected]

Būtina išankstinė rezervacija. Vietų skaičius ribotas.