Viešoji įstaiga Kelmės turizmo ir verslo informacijos centras

Vandens festivalis „Keliam bangą"

Kiti renginiai

Vandens festivalis „Keliam Bangą!“ 2023-07-29

RENGINIO PROGRAMA:
10:00 – 12:00 pasirengimas plaukimui senąjame Kražantės upės paplūdimyje (plaustų montavimas, apsirengimas plaukimo kostiumais, mankšta, geros nuotaikos pratimai...)
11:00 – 11:50 registracija plaukimui.
12:00 startas plaukimui (po signalo visi plaukiantys objektai pradeda plaukti Kražantės upės tvenkinio paplūdimio link).
13:30 – 14:00 planuojamas finišas Kražantės upės tvenkinio paplūdimyje (pasitinkančiųjų ovacijos, poilsis, visų parplaukiančiųjų laukimas, įdomios žaidybinės rungtys).
14:00 atplaukusiųjų pasveikinimas, apdovanojimas bei nominacijų įteikimas.
14:00-16:00 Draugystės piknikas Draugystės parke (ugnimi pasirūpins miesto seniūnas, o visi norintys galės išsikepti ką mėgsta ir ką atsineš). Renginio metu bus verdama ,,Draugystės“ sriuba, kuria bus vaišinami visi trasa plaukę renginio dalyviai, renginio savanoriai ir, iki ištuštės puodai, visi kiti dalyviai bei žiūrovai (pirmiausia tie, kurie atsineš savo dubenėlius).

Kviečiame suburti savo komandas ir dalyvauti nuotaikingame plaukime Kražantės upe aktyviausius bei išradingiausius kelmiškius, svečius iš kitų rajonų ir valstybių.

Komandos pačių pasigamintomis pačiomis įvairiausiomis ir keisčiausiomis plaukiančiomis transporto priemonėmis turės kuo greičiau ir/ar įspūdingiau nuplaukti trasa nuo senojo Kražantės upės paplūdimio iki naujojo Kražantės upės tvenkinio paplūdimio, sau ir žiūrovams kurdamos gerą nuotaiką, demonstruodamos savo komandinio plaukimo išradingumą, darną, susiklausymą ir kitas unikalias komandos savybes.

Komandos narių skaičius neribojamas.
Dalyvių amžius neribojamas.
Kiekviena komanda turi turėti kapitoną.

Už dalyvių saugumą renginio metu bus atsakingi patys dalyviai, kurie yra prašomi elgtis saugiai ir esant reikalui padėti kitiems dalyviams. Už savo komandas ir nepilnamečius dalyvius atsakingi komandų kapitonai.

Renginio dalyviai – tik iki starto užsiregistravusios komandos su iš kiekvienos komandos narių išrinktais kapitonais.

Žiūrovai – nėra renginio dalyviai. Jie gali palaikyti plaukiančiuosius nuo kranto skanduodami, dainuodami ir kitaip skatindami savo mėgstamą komandą. Žiūrovai negali trukdyti plaukiančioms priemonėms ir komandų dalyviams siekti tikslo.

Renginio savanoriai – užtikrina techninę pagalbą renginio organizatoriams vykdant renginį, registruojant dalyvius, sutvarkant aplinką ir pan.

Kviečiame komandas iki festivalio dienos registruotis skambinant tel. +37061069880 (arba siunčiant žinutę) ir nurodant komandos pavadinimą, komandos kapitoną bei planuojamą dalyvių skaičių.

Renginio organizatoriai – Regionų plėtros ir inovacijų asociacija, kartu su Kelmės miesto seniūnija ir kitomis asociacijomis.

Sekite informaciją FB puslapyje „VIVA KELME“
Tel. informacijai +37061069880