Viešoji įstaiga Kelmės turizmo ir verslo informacijos centras

Muzikinės dirbtuvės su muzikos įrašų prodiuseriu Faustu Venckumi

Susitikimas

Nereali proga išgirsti apie muzikos prodiuserio darbą bei patirtis iš pirmų lūpų

Rugsėjo 16 d. Muzikinės dirbtuvės su muzikos įrašų prodiuseriu Faustu Venckumi Kelmės kultūros centre. Būtina išankstinė registracija tel. 8 621 36 428

Kas Jūsų laukia?

Muzika nuo mažų dienų tėvų namuose iki gyvenimo karjeros ir didžiausių Lietuvos bei pasaulio scenų? Darbas įrašų studijoje su didžiausiais šalies atlikėjais? Koks jausmas groti scenoje, kurioje koncertavo „Queen“ ir kiti didžiausi Pasaulio atlikėjai? Ką daryti, kai dieną prieš tau pasiūlo groti su Britney Spears prodiuserio grupe? Tikiu, kad tai - ne tik įdomios istorijos. Jos skatina ne tik didžiuotis tuo, ką darau, bet ir dalintis savo įgytomis žiniomis su visais norinčiais, kurie prie manęs prisijungs dienai muzikinės veiklos.

Koks dirbtuvių tikslas?

Siekiant muzikanto karjeros teko paragauti įvairių profesijų, įgyti specifinių ir universalių žinių apie muziką, jos sandarą, kūrimą ir atlikimą. Ne kartą gyvenime pastebėjau, kaip naudinga ir svarbu suvokti visą procesą iš vidaus, kad galėtum išmokti esminius „muzikinius triukus“, kurie pakelia atlikimo ir kūrybos lygį. Turbūt ne kartą teko girdėti frazę „Tobulumas slypi paprastume“ - stengsimės šį posakį atrasti muzikoje. Sudėtingus techninius skaičiavimus, įvairius terminus ir taisykles kartu paversime paprastais taikliais patarimais, kuriuos galėsite pritaikyti savo kolektyvuose, muzikos grupėse ar net soliniuose pasirodymuose. Taip pat, kitaip pažinsime įvairius instrumentus, gilinsime žinias grojant jau įvaldytais, dainuosime ir apie viską diskutuosime vien tam, kad dienos pabaigoje išeitume pasisėmę daug naujų žinių, bei kitokio požiūrio į muziką. Ir visa tai tik per vieną dieną!

Iki susitikimo!